Gala benèfica.

Sumant Menorca a una iniciativa de caire nacional que s’està desenvolupant per totes les ciutats del país, es proper dissabte día 30 d’abril presentem en la sala teatre del Casino 17 de Gener la Gala Benèfica Rumbo a Gaza Menorca.

Des de les 18 hores fins les 0:30, en una programació pensada per a tota sa família, més de 15 artistes de tota Menorca, des de conta-contes, mags, ballarins, músics, disc-jockeis, performers i altres artistes, uneixen les seves forces per ajudar els nens d’una zona en conflicte.

Lamalateta (contes i titelles) , El Relojero y la Exploradora (conta-contes), Oliver Maldonado (mag), Guiem Soldevila (músic), Joan Taltavull (coreografía), Dreadjoc-ker (d.j.), Combo Flamenc (música i ball flamenc), Companyía de Dansa Karbala (dansa contemporània japonesa), Taba (dansa neo-clàssica), 25HOMBRES (experimentació sonora), Moira (dansa tribal), Todo o Nada (música), Bulba (d.j.), You Dance Productions (dansa), La Xaranga del Xubec (música), Nanuk (visuals), d.j. Hasselhoff (presentador), Electrio (música), i es Col·lectiu Rissaga, a més de malabaristes i més sorpreses, son els artistes que participen a la Gala.

L’entrada constarà de 3 euros en concepte de bo d’ajud, i a dins hi haurà barra amb preus populars que aniran íntegrament destinats al compte corrent de Rumbo a Gaza, per a l’ajut als infants de Palestina. Projeccions, vídeo-projeccions, i el gust de Ctrl+Z per a la decoració ajudarà a amenitzar la Gala.

Ham Salat, Mooncat/Dubmoix i Lopi in-dub, son els tres d.j.’s de tecno i drum’n’bass que s'encarregaran de punxar a l’after-party en un local del Port de Ciutadella.

Anima’t a venir i col·labora amb aquesta gala benèfica a favor dels infants!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Activitats ESTIU 2019