Ferreries Rock 2011.

El proper dissabte 9 de juliol, a partir de les 21 hores, es celebrarà a Ferreries la tercera edició del Ferreries Rock. Aquest any el concert comptarà amb les actuacions d’Aces High de Sant Lluís; i l’Infant Terrible i Sucarell de Ferreries.

Sucarell és una formació jove sorgida de l’Ateneu Musical de Ferreries. Amb dos concerts a les seves espatlles, aprofitaran el Ferreries Rock per donar-se a conèixer.

L’Infant Terrible presentaran el seu segon treball: “un diumenge qualsevol”. El grup ha renovat part de la seva estructura afegint-hi una secció de metalls. D’aquesta manera, els ferreriencs, guanyen molta força i molta presència en directe. Els terribles enceten una sèrie de concerts d’estiu que els portaran a Girona el mes d’agost. Aces High, banda tribut a Iron Maiden, descarregaran el seu show per primera vegada a Ferreries. Els de Sant lluís compten amb molts seguidors arreu de l’illa. Les seves contades actuacions han despertat els elogis dels amants del heavy metal de Menorca.

El concert està organitzat pel Casal de Joves i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries. El concert s’ubicarà al camp de futbol al costat del poliesportiu (entrada per plaça Francesc d’Albranca).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Activitats ESTIU 2019