Ciutats per la vida - Menorca contra la pena de mort.

El proper dimecres 30 de novembre, a la plaça de l'Església de Ferreries, els membres d’Amnistia Internacional manifestarem, un any més, la nostra oposició a la pena de mort , en el marc d'un esdeveniment mundial coordinat per la Comunitat de Sant Egidi. Serà la desena edició de Ciutats per la Vida i el tercer any que Menorca en forma part.

Durant aquesta Jornada Mundial, centenars de ciutats d'arreu del planeta il.luminaran edificis emblemàtics i hi projectaran imatges a la façana per tal de mostrar el seu rebuig total a la pena de mort, una condemna que, a la pràctica, consisteix en un homicidi premeditat i a sang freda a mans de l'Estat i en nom de la justícia. A Ferreries, a partir de les 7:30 del vespre, l'Esglèsia de Sant Bartomeu esdevindrà una pantalla de projecció contra la pena de mort. Durant una hora de projecció es llegirà un manifest contra la pena de mort compartit entre les diverses ciutats participants a l'activitat. També es recolliran signatures per aturar l'execució d’Iwao Hakamada, un condemnat japonès que fa 43 anys que està al corredor de la mort. Podeu signar ara mateix aquesta ciberacció.

El cas de la pena de mort al Japó, és especialment punyent perquè les persones condemnades no saben amb antelació quan se’ls executarà. Viuen amb el temor constant de ser executats en qualsevol moment, fins i tot, les seves famílies són informades de l’execució després d’haver-se produït.

Trobareu informació a les pàgines de la Comunitat de St. Egidi contra la pena de mort.


Grup Amnistia Internacional Menorca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Activitats ESTIU 2019