Activitats a Ferreries en motiu de la Diada de Menorca.

Dissabte 14 de gener. Concert de la Banda de Música de Ferreries. Lloc: Pavelló esportiu C.P. Castell de Santa Àgueda. Ho organitza: Ateneu Musical. Hi col·labora: Parròquia.

Diumenge 15 de gener. A les 12 hores, presentació del núm. 22 de la publicació dels Premis Literaris "Francesc d'Albranca" 2011, editada conjuntament amb la Revista de Ferreries.
Seguidament es donarà a conèixer la composició de la Junta de Caixers de Sant Bartomeu 2012 i el nom del fabioler i del pregoner.
Posteriorment, homenatge als caixers i/o cavallers que portin 25 anys sortint a la Qualcada de les festes de Sant Bartomeu. Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries.

Dilluns 16 de gener. A les 20.30, ballada popular a càrrec dels grups Es penell i Aires des Barranc d'Algendar. mentrestant, torrada de sobrassada. Lloc: envelat Plaça Espanya. Horganitza: grups de ball. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

Dilluns 16, a les 21:30, actuació de glosat. Lloc: envelat plaça Espanya. Ho organitza: grup de glosadors. Hi col·labora: Ajuntament.

Dilluns 16, a les 22 hores, correfoc amb sortida de la plaça Espanya. Ho organitza: Myotragus, dimonis de Ferreries. A les 22:30 hores, concert al camp de futbol. Ho organitza: Ajuntament, CIM i Myotragus.

Dimarts 17 de gener, a partir de les 12 hores, concurs de paelles. Ho organitza: Associació de Vesins s'Enclusa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog