Acampada 0,7.

Dins del marc de la campanya “Ni un pas enrere amb el 0,7, ni una retallada més!” s’ha organitzat una nova acció de reivindicació a la que us volem convidar a participar. RECORDANT LA HISTÒRICA LLUITA PEL 0,7% i donada la situació actual que posa en perill el manteniment del compromís amb aquesta fita, trobam que s’han de TORNAR A MUNTAR LES TENDES per continuar defensant que la solidaritat és una necessitat de primer ordre.

Com sabeu, darrerament hem mantingut una roda d’entrevistes amb els Ajuntaments i està pendent encara la reunió amb el Consell Insular. Ara, volem arribar a la gent del carrer i realitzar una acció de caire simbòlic.

Per això, vos animam a tots, entitats i ciutadans a plantar la vostra tenda el proper dissabte dia 16 d’octubre des de les 9,00 fins a les 20,00h a Maó, a la plaça Esplanada.

Totes aquelles entitats o particulars que volgueu donar suport a l’acció hauríeu de dur sa vostra tenda (iglú) amb un cartell amb el nom de l’entitat que representa i també una petita pancarta amb una frase o lema reivindicatiu relacionat amb la campanya.

S’aprofitarà la jornada per seguir recollint signatures de suport al manifest.

Així mateix, vos agrairem que ens confirmeu la vostra participació amb antelació a les adreces aperezchuecos@hotmail.com, toniaflorit@caritasmenorca.org, o també als telefons de contacte: 626045393 (Cati), 971361598 (Angela) i 608861839 (Tònia).

VOS ESPERAM!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog