Presentació del Col·lectiu Rissaga.

Dissabte 18 de desembre, a partir de les 10 del matí fins a les 23 hores, festa presentació del Col·lectiu Rissaga a la plaça de la Catedral de Ciutadella.

Manifest

El col·lectiu Rissaga som un grup de persones -variat i, sobretot, obert- que intentam crear una experiència de trobada i participació social.

Pretenem dinamitzar el poble políticament i cultural, implicant-lo en activitats que el puguin interessar i sempre amb la intenció de fer xarxa amb d'altres col·lectius per a intercanviar experiències o col·laborar en projectes comuns.

El nostre objectiu fonamental és el lluitar per aconseguir i construir un lloc de trobada, un espai físic d'idees i projectes sempre gestionat per nosaltres mateixos.

Un centre (social) on sigui possible crear llaços, contactes, amistats i, sobretot, relacions entre persones que provenen d'històries i vides ben diferents però que, en el fons, tenen alguna cosa en comú: les ganes d’obrir-se a créixer, a cridar, a crear comunitat.

A més, aquest projecte pretén ser un modest acte de responsabilitat amb la realitat que ens ha tocat viure. Ens volem tornar a posar les piles, perquè:

Molta gent petita, en llocs petits, faran coses petites... però que transformaran el món. El nostre secret està en el somni que tenim però també en el treball que segur farem per arribar-hi:

VOLEM QUE TU TAMBÉ HO VISQUIS I EN FORMIS PART

+info:

www.rissaga.moviment.info

rissaga (at) moviment.info

http://rissaga.moviment.info/spip.php?article16

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog